Archief2017-05-18T21:03:33+02:00

We gaan dit jaar op staykamption!
Wat betekent dit? We gaan lekker op kamp bij ons eigen gebouw.
Voor de junioren en senioren groepen zal dit zijn van zondag 25 juli t/m dinsdag 27 juli.
Voor de minioren en maxioren zal dit zijn van donderdag 29 juli t/m vrijdag 30 juli.

We hopen dat dit als echt kamp gaat zijn, en dus MET overnachting in een tent, HUDO, wasgelegenheden, kampvuur en gezelligheid.

Uiteraard houden we ons hierbij aan alle geldende regels en richtlijnen van het RIVM en Jong Nederland Limburg. We hopen dat een kamp met overnachtingen mogelijk blijft, maar we houden een slag om de arm als de situatie zou veranderen en regels weer strenger worden.
We vinden het heel gezellig als alle kids blijven slapen, maar begrijpen ook heel goed als u dit niet prettig vindt of niet zou willen. Daarom kan in overleg met de groepsleiding altijd afgestemd worden dat alleen overdag wordt meegedaan met kamp.

Houd de datums vrij, we zullen u informeren welke regels van toepassing zullen zijn op kamp zodra er meer duidelijkheid is vanuit de overheid.

Kamp is coming!
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

onze JongNL familie is uitgebreid met twee prachtige kleine wonders,
26 januari is Norah (links), dochter van Sandra, geboren
en 19 februari is Noud (rechts), zoon van Erica, geboren

ze kijken ernaar uit om over een paar jaar bij de minioren te starten!

Leiverse Halloween filmavond vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober

Hallo allemaal,

Dit jaar gaan we niet langs de deuren, maar zullen we samen een griezelige film kijken!
In de grote zaal van Jong Nederland Leveroy zullen we films draaien voor elke leeftijdscategorie, natuurlijk met griezelige aankleding en griezels die rondlopen en jou wat lekkers tijdens de films brengen.

Via onderstaande link kan je, je opgeven voor een van de films die gedraaid gaat worden!

Met vriendelijke groet,

SV Leveroy, Fanfare Concordia en Jong NL Leveroy

Tijdens de jaarvergadering van 7 februari zijn er bij de vrijwilligers van JN 2 jubilarissen gehuldigd, samen goed voor 45 jaar JN Leveroy!

Sjannie Kurstjens is al 15 jaar vrijwilligster. Vóór die tijd is ze ook al enkele jaren actief geweest, maar is ze wegens studie gestopt. Wij zijn erg blij met Sjannie als leidster van de jongste kinderen, als medeorganisator van diverse activiteiten en zeker als collega vrijwilliger. Gefeliciteerd met je jubileum!

 

Roland Vossen is al 30 jaar actief bij JN. Als een van de eerste niet Leiverse leden is hij bij de club gekomen. Later heeft hij gedurende 30 jaar alle taken gehad die er zijn: van leiding tot bestuurslid. Tijdens zijn voorzittersperiode van 20 jaar heeft hij Jong Nederland Leveroy op het pad gezet dat nog steeds bewandeld wordt. Voor al zijn verdiensten is Roland benoemd tot erelid van Jong Nederland Leveroy. PROFICIAT met deze titel!

30 december is onze JongNL familie uitgebreid met Jort,
hij kijkt ernaar uit om over een paar jaar bij de minioren te starten!

Moeder Joyce (leiding minioren) en vader Tom maken het goed!

Ga naar de bovenkant