Op kamp!

De jaarlijkse kampweek: hét hoogtepunt van het jaar voor veel kinderen. Een week lang lekker de natuur in, samen met je vrienden en vriendinnen hutten bouwen, zwemmen, de vlag veroveren en nog veel meer.

De kampweek vindt meestal plaats in de maand juli en duurt 5 nachten (6 dagen). De kinderen slapen met elkaar in tenten, op een luchtbed. Er wordt voor hen gekookt door de kookstaf en iedere dag staat er een nieuw programma op ze te wachten rond het kampthema. Er zijn zelfgemaakte wasgelegenheden en er gelden, uiteraard, ook een aantal regels. Zoals de bedtijden per groep. Al met al een actieve week vol avontuur!

In het midden van de week organiseren we een ouderavond waarbij we alle ouders van harte uitnodigen hun kind en de kampplek te bezoeken. De kampplek is vrijwel altijd met de fiets goed te bereiken (ook de kinderen gaan per fiets op kamp).

Het kamp wordt geleid door de kampleider, de groepsleiders en de kookstaf. Samen maken we er een onvergetelijke week van!

Kampplaatsen en kampthema’s JN Leveroy

We gaan al héél lang op kamp.  Klik op de foto’s hieronder voor meer informatie over onze kampplaatsen en thema’s van de afgelopen jaren.